Star Tour: Så har 100.000 danskere været på Kap Verde

Salgsdirektør Stig Elling.

Kap Verde er blevet et særdeles populært rejsemål for mange danskere, og Star Tour oplyser nu, at man netop har sendt gæst nummer 100.000 afsted derned.

Det er fem år siden de første danskere tog på ferie på Kap Verde-øerne, der ligger otte timer flyvning væk, udfor Senegals kyst, lige syd-vest for De Kanariske Øer.

Det har været fem år med en rivende udvikling på de små øer, hvor Sal og Boavista er gået fra at have ganske få hoteller og restauranter til i dag at kunne tilbyde bl.a. nogle af de bedste all inklusive hoteller i Star Tours program.

- Vi har netop sendt kunde nr. 100.000 til Kap Verde, og om fem år, tror jeg rejsemålet har overhalet Lanzarote i antal gæster med den udvikling, vi oplever. Selvom turismen er vokset kraftigt, er kodeordene stadig total afslapning, det enkle liv, lunt vejr og friskfanget fisk, der tilberedes af den venlige lokalbefolkning, siger Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

Kap Verde er en øgruppe, der består af 13 øer, heraf 9 beboede. De er meget forskellige, og varierer fra Sal og Boavista med lange, gyldne strande og kun en smule grønt, over vulkanøer til frodige, grønne øer.

- Grunden til at så mange danskere har tabt deres hjerter til Kap Verde er, at vejret byder på en gennemsnitstemperatur på 24-25 grader året rundt, flyvetiden på ca. 8 timer er væsentligt kortere end til andre oversøiske rejsemål, og man får ikke jetlag, du er fremme ved dit hotel på ca. 15 min., og hotelstandarden er høj. Tilfredshedsgraden hos kunderne på Kap Verde er meget høj, og sidste vinter fik Kap Verde top karakter som et af de bedste vinterrejsemål overhovedet, siger Stig Elling.

Find netnyhederne.dk på Facebook - lige her...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip