Star Tours Dreamliner får fast direkte afgang til Phuket

Det bliver danmarkshistorie, når Star Tour den 27. december flyver første gang direkte fra Billund til Phuket i Thailand med det supermoderne Boeing Dreamlinerfly.

Star Tour flyver derefter til Phuket fra Billund hver 14. dag frem til 7. marts 2015.

- Vi er stolte af at være de første og eneste, der kan tilbyde vores jyske og fynske kunder, at flyve med det nye superfly direkte til en af danskernes absolutte vinterferiefavoritter, nemlig Thailand. At flyve med Dreamlineren er en meget komfortabel start på ferien, fortæller salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

Bliv ven med Dagens Ferie på Facebook - Klik her

I Billund Lufthavn glæder de sig også over Star Tours vinternyhed:

- Vi er rigtig glade for at Star Tour har succes med deres direkte flyvinger til Phuket. Samtidig er vi meget stolte over at Star Tour nu satser endnu mere på Billund ved at indsætte de nye Dreamliner fly på ruten! Dette vil give passagererne, der rejser til Thailand den kommende vinter en ny og endnu bedre flyoplevelse, siger Kjeld Zacho Jørgensen, administrerende direktør i Billund Lufthavn.

- Star Tours satsning på nye moderne long-haul fly er et rigtig godt eksempel på hvordan charterbranchen generelt er rigtig dygtige til at forny sig, samt levere et moderne og tidssvarende ferieprodukt. Vi er også overbeviste om at mange vestdanske flyentusiaster vil finde vej til Billund Lufthavn næste vinter for at få et glimt af det nye superfly, mener Kjeld Zacho Jørgensen.

Rejsetips: Seværdigheder i Dubai

Star Tour får tre non stop afgange med Dreamlinerfly til vinter, nemlig Billund-Phuket, København- Jamaica og København-Den Dominikanske Republik.

- Vi satser stort på Dreamlinerflyene i fremtiden, og vil gradvist få flere og flere afgange med den flytype, fordi den er mere miljørigtig og sætter nye standarder for flyoplevelsen, siger Stig Elling.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip