Startpladser kommer uventet for Simon Poulsen

Alt tyder på, at det bliver Simon Poulsen, der begynder på venstre back i lørdagens EM-kvalifikationskamp mod Serbien. Han er nemlig den eneste venstreback i truppen og begyndte således også mandagens testkamp mod Montenegro på banen.

Før landsholdssamlingen havde Simon Poulsen ikke forventet at være med fra start, men en skade til Nicolai Boilesen har gjort det muligt.

- Jeg havde egentlig ikke regnet med at få de to landskampe fra start, for jeg var klar over, at Boilesen var førstevalg og et lille stykke foran mig.

- Det er synd og ærgerligt for ham, at han er blevet skadet, for han har gjort det godt, men omvendt så står jeg klar til at tage over, og jeg har lavet gode indhop i de seneste landskampe, siger Simon Poulsen.

Typemæssigt mener Simon Poulsen heller ikke, der er de store spillemæssige forandringer, når han spiller i stedet for Boilesen.

- Vi minder lidt om hinanden forstået på den måde, at vi begge kan stå og forsvare og lukke en mand ned, men vores største kvaliteter er i det offensive spil, siger Simon Poulsen.

Den kommende PSV-spiller har spillet 30 landskampe for Danmark. Mod Montenegro fik han de første 73 minutter på banen, og den tid brugte han på at deltage i mange offensive aktioner.

Det er dog ikke sikkert, at Serbien tillader den offensive back at komme lige så meget frem i banen.

- Vi må se, om der bliver lige så meget plads til mig. Det kommer an på, hvordan kampen udvikler sig. Montenegro stillede sig ned med alle mand, da vi kom bagud.

- Ude på venstrekanten har vi Eriksen eller Krohn-Dehli, som begge trækker ind i banen, så det giver også noget plads til mig. Men det passer mig lige godt at være på det boldbesiddende hold som at stå længere tilbage og satse på omstillinger, siger han.

/ritzau/

Dagens Gossip