Stedmor fra helvede: Kom 4-årig i badekar med kogende vand

Den grufulde episode fandt sted i sidste måned i byen Franklin i den amerikanske stat Ohio. Det skriver Independent.

Drengens far Robert Richie fandt sin søn livløs i sin seng og ringede straks til alarmcentralen.

- Jeg tror, min søn er død, græd han panisk i røret. 

- Han er stiv som et bræt, fortalte han, da han fik besked på at forsøge at genoplive ham.

Og han havde ret. Den 4-årige dreng Austin Derreck Cooper blev erklæret død på hospitalet kort efter. Dødsårsagen var angiveligt en kombination af chok og blodtab.

Den 18. april blev den lille drengs stedmor Anna Ritchie tiltalt for mordet. 

Robert Ritchie har forklaret til politiet, at han så sin søn i live for sidste gang, da hans unge kone tog ham ud på badeværelset for at give ham et varmt bad.

Ifølge anklageren var Anna Ritchie bitter over at være tvunget til at være omsorgsperson for et barn, som ikke var hendes eget kød og blod. At komme drengen i et badekar med skoldende vand var hendes straf.

Hun tvang angiveligt lille Austin ned i vandet, som havde en temperatur på 57 grader. Og hun lod ham blive i det glohede karbad i op mod 25 minutter.

Da han endelig kom op, hang hans hud i laser, og han blødte voldsomt.

- Bare at være i vandet i et eller to minutter ville være den mest frygtelige smerte, fortalte anklager David Fornshell på et pressemøde i går.

- Som far bliver man rasende over, at nogen kan finde på at gøre det ved et barn, tilføjede han.

Læs også: Hendes stedfar misbruger hende - så kommer disse bikere kørende og gør det utænkelige

Anna Ritchie forsøgte ikke at skaffe hjælp til sin stedsøn efter den voldsomme mishandling. Hun gav ham i stedet pyjamas på og lagde ham i seng, hvor han blev fundet død af sin far næste morgen.

Han kunne angiveligt have overlevet, hvis han var kommet på hospitalet øjeblikkeligt efter mødet med det brændende karbad, skriver Independent.

Robert Ritchie hørte sin søn græde om natten, men hans kone bad ham om at lade ham være.

Den fireårige drengs bedstemor Sheri Gredig har fortalt til det amerikanske medie WCPO, at hun ikke følte, at Anna Ritchie udtrykte anger i retten. 

- Hun opfører sig bare som om, at hun ikke har gjort noget galt. Som om hun har givet ham smæk, sagde hun grådkvalt efter retsmødet.

- Anna Ritchie er rendyrket ondskab. Hun bør aldrig få lov til at være på fri fod igen. Jeg vil have, at hun får dødsstraf. Hun tog min baby. Jeg vil have hende.

Hvis den 25-årige stedmor bliver kendt skyldig i drab på sin stedsøn, kan hun blive idømt livsvarigt fængsel for forbrydelsen.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip