Stedmor voldtog og slog hendes barn ihjel: Læs morens rørende Facebook-opslag

I disse dage bliver en sørgende mors opslag delt af tusindvis af mennesker på Facebook.

Den amerikanske kvinde Lauren Furneaux mistede for fem år siden sin datter på tragisk vis.

Nu har hun delt den sørgelige historie om sin to-årige datter Lily, der den 20. november 2010 blev voldtaget og myrdet af farens nye hustru.

I et rørerende opslag, der i skrivende stund er delt over 80.000 gange på Facebook, deler moren det sidste foto, hun tog af den lille pige, der blev slået ihjel af 28-årige Renee King.

- For fem år siden var hun (datteren, red.) ved at spise morgenmad, da jeg fortalte hende, at hun var nødt til at komme i tøjet, skriver Lauren Furneaux indledningsvis i sit opslag.

Kvinden fra delstaten Michigan fortsætter med at beskrive, hvordan datteren begyndte at græde hysterisk, da hun skulle afskilles fra sin mor. Lily Furneaux skulle nemlig tilbringe det kommende døgn med sin far og hans nye hustru.

- Jeg sagde, at jeg elskede hende og vi ville ses i morgen, forklarer Lauren Furneaux, der afleverede datteren til faren, Jeff Wolfenberger, for allersidste gang.

Senere samme da modtog Lauren Furneaux et opkald fra ham, da hun var henne for at købe ind i det lokale supermarked. Han forklarede, at hun var nødt til at tage hen på hospitalet.

Læs også: Kendt blogger vil bryde tabu: 'Jeg elsker min biologiske mor for at bortadoptere mig'

- Hendes 'far' står og ryger en cigaret udenfor hospitalet, da jeg ankommer. Mine knæ giver efter - jeg kan ikke længere stå på dem. Jeg spørger om Lilly er okay, han svarer nej. Jeg spørger om hun er i live, han svarer nej. I dét øjeblik bryder min verden sammen, skriver Lauren Furneaux.

Den lille pige havde tidligerepå dagen haft et uheld i bukserne, hvilket udløste et vanvittigt raserianfald hos farens nye hustru. Hun voldtog Lilly med en genstand, og bagefter mistede hun livet, da stedmoren bankede barnehovedet ned i gulvet flere gange. Det skriver Opposing Views

- Vær sød at dele Lilys historie, og vær hendes stemme, da der ikke findes en undskyldning for børnemishandling. Og giv dit eget barn et fast og langt kram, da ingen kan garanere, at der også er en dag i morgen, lyder budskabet fra  Lauren Furneaux.

Renee King blev idømt livstid i fængslet for ugerningen. 

Læs opslaget her: 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

This is the last picture I will ever have of my baby girl. 5 years ago right now she was eating lucky charms with my dad...

Posted by Lauren Furneaux on Friday, 20 November 2015

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip