Stena Line klar med rejser, der inkluderer næsten alt

Hotel og færge. Det har hidtil været oplevelserne i Stena Lines rejser til Sverige og Norge. Nu kommer der flere varer i indkøbsposen, når du rejser på miniferie med Stena Line.

Stena Line er klar med rejser til Sverige, hvor gæsterne trygt kan forlade Danmark uden at bekymre sig om rejsens samlede udgifter. Stor set alt er nemlig inkluderet i prisen. Ud over hotel og færge er det typisk spa-behandlinger og mad.

- Efterspørgslen efter denne type rejser er stor. Vores gæster ønsker mere end bare hotel og færge, så det er en glæde, at vi nu  præsenterer disse nye typer af rejser med endnu mere indhold, siger produktchef Helle Wagner fra Stena Line.

Læs flere nyheder om ferie her

I første omgang tilbyder Stena Line en række miniferier til destinationer uden for de svenske storbyer. På Falkenberg Strandbad og Vann Spa Hotell er indgang til spa og spa-behandling med i prisen. Eller hvad med fem dage i Stockholms skærgård?

Stena Line har én pakke, hvor to børn under 16 år er inkluderet i prisen, men ellers er disse rejser forbeholdt det voksne publikum.

Dagens Gossip