Stenrig model lagt for had på nettet: 'Angrebet i Nice har ødelagt min yatch-ferie - og så var vejret også dårligt'

Reality-stjernen Christina Sysoeva valgte nemlig at udtrykke sin skuffelse over, at angrebet, der indtil videre har kostet 84 menneskers liv, har ødelagt den 35-årige kvindes yatch-ferie i Frankrig.

Samtidig er hun sur over, at hun gik glip af fyrværkeriet på grund af den blodige terrorhandling, der blev udført sent i går aftes, da en lastbil bragede ind i den massive folkemængde.

Den russiske kendis befandt sig på en yatch ud for kysten, da angrebet blev udført inde byens strandpromenade.

Christina Sysoeva valgte i første omgang at logge ind på Twitter for at oplyse sine følgere, at hun stadig var i live, da den 31-årige mand i lastbilen valgte at pløje ind i de mange festglade mennesker ved promenaden.

- Jeg har det godt, men det er en skam, at fyrværkeriet blev aflyst. Vi har masser af sikkerhedsvagter, så vi er okay, lød det fra Christina Sysoeva.

Læs også: Familien frygter det værste: Ingen har hørt fra Anne Mette og hendes 3 børn i Nice

Det gik åbenbart den russiske kvindes næse forbi, at fyrværkeriet forinden var blev affyret ud over vandet på Bastilledagen...

Ifølge The Daily Mail sad hun på yatchen og nød sin aftensmaden, da hun fik besked om, hvad der foregik og at båden var nødt til at sejle væk.

- Vejret var også dårligt. Vi blev så sure, da vi ønskede at se fyrværkeriet, men så skete denne frygtelige ting, der aflyste det hele, forklarer Christina Sysoeva.

Den 35-årige model danner par med en britisk milliardær, og tilbage i 2013 blev hun til et kendt tv-ansigt, da hun medvirkede i reality-programmet 'Meet the Russians' – et program om rige russere i London. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip