Stephan Andersen høster store roser i Spanien

Stephan Andersen har fået en lidt blandet start i spanske Real Betis.

I sidste uge var han til grin med et klodset selvmål i en testkamp mod Everton, hvilket alle de store spanske medier lavede sjov med.

Men nu griner man ikke længere af Stephan Andersen, der høster store roser for sit målmandsspil i Real Betis 1-2 nederlag til Real Madrid i sæsonpremieren søndag.

Real Madrid dominerede kampen og havde flere store chancer. Men det var i høj grad den danske landsholdsmålmand, der stod i vejen for en komfortabel Real-sejr. I stedet blev den hevet hjem tre minutter før tid på et mål af den nye unge komet Isco.

Men især superstjernen Cristiano Ronaldo havde en skidt aften på Bernabeu, hvor flere af hans forsøg blev reddet af Stephan Andersen, og det noterer flere spanske medier i mandagens reportager.

- Betis' danske målmand Andersen var skyld i, at Ronaldo ikke fik den perfekte start på La Liga-sæsonen 2013-2014. Han stoppede flere af Ronaldos forsøg, og portugiseren blev mere og mere irriteret, skriver Spaniens største sportsavis Marca.

Stephan Andersen er også blandt de Betis-spillere, der høster de bedste karakterer i aviserne, og sportsavisen AS skriver, at Real-sejren kunne have været langt større.

- Betis kan takke målmand Stephan Andersen for, at Real-dominansen i anden halvleg ikke udviklede sig til mange scoringer. Så var det heldigt, at Real havde Isco, skriver AS.

Holdkammeraterne var også tilfredse med deres målmand, selv om de ærgrede sig over, at Isco fik scoret på karrierens første hovedstødsmål så tæt på lukketid.

- Stephan var god, og han reddede mange af Ronaldos forsøg. Jeg synes, at vi var gode til at lukke af for dem, så det er ekstra ærgerligt, at vi står her med nul point, sagde midtbanespilleren Joan Verdu til Marca efter kampen.

Stephan Andersen var også selv skuffet over nederlaget og kunne ikke rigtig bruge sin egen præstation til så meget.

- Jeg er skuffet over, at vi ikke fik noget med herfra. Jeg synes, som kampen udviklede sig, at vi havde fortjent at få et point med herfra - hvis ikke sejren - hvis man ser det med farvede briller, sagde han ifølge Ekstra Bladet til Ritzau efter kampen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip