Stephan Andersen igen bænket i Betis-sejr

Stephan Andersen var igen på bænken for Betis, der søndag aften vandt 3-1 hjemme over Valencia i Primera Division.

Landsholdets førstekeeper er røget ind og ud af holdet siden sommerskiftet fra franske Evian til Sevilla-klubben.

Oftest har Stephan Andersen været på bænken på bekostning af argentineren Guillermo Sara, selvom danskeren fik ros for at have fået en god debut ude mod Real Madrid i premieren.

I forbindelse med den seneste landskampssamling sagde Stephan Andersen følgende om situationen:

- Alle fodboldspillere vil jo gerne spille så mange kampe som muligt. Det vil jeg også gerne, så selvfølgelig er jeg en lille smule skuffet over ikke at have spillet flere kampe.

- Lige i øjeblikket er der vel det, man kunne kalde et rotationssystem.

På det tidspunkt havde danskeren ikke haft mulighed for at vende skuffelsen med træneren.

- Skal jeg være helt ærlig, har jeg ikke snakket med træneren, og jeg ved faktisk ikke, hvad hans bevæggrunde er for, at jeg ikke har spillet de seneste par kampe i ligaen.

- Jeg synes, at jeg har leveret i de kampe, jeg har spillet, og også gjort det rigtig, rigtig godt til træning, så det kan i hvert fald ikke være baggrunden for, at jeg ikke spiller, tror jeg.

- Jeg er ikke tankelæser og kan ikke vide, hvad træneren tænker. Jeg håber meget på, at det er et spørgsmål om tid, før jeg kommer til at spille mere eller mindre fast, sagde Stephan Andersen.

- Jeg satser selvfølgelig på at blive fast mand, ellers var der ingen grund til, at jeg var der.

- Men det er stadig for tidligt at drage forhastede konklusioner, synes jeg. Jeg er meget, meget glad for at være der og synes, at det er et super sted, lød det fra Stephan Andersen.

I Evian kæmpede han også gevaldigt med at få spilletid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip