Stephan A. holder målet rent i Spanien

Skrevet af admin

01/11/2013

Mest læste i dag

Stephan Andersen var helt som ventet med fra start, da hans klub Real Betis torsdag aften tog imod Levante i den bedste spanske fodboldrække torsdag aften.

Andersen, der som bekendt er fodboldlandstræner Morten Olsens øjeblikkelige førstevalg, holdt målet rent, og kampen endte 0-0, selv om Real Betis spillede en time med en færre på banen. Francisco Chica var blevet udvist.

Da Stephan Andersen skiftede til Real Betis var det med en forventning om fast spilletid, men han er blevet udkonkurreret på pladsen. Han har på det seneste kun fået spilletid i Europa League.

Trænerens foretrukne målmand Guillermo Sara blev imidlertid skadet i weekendens kamp mod Atlético Madrid. Derfor er der lige nu masser af spilletid til den danske målmand.

Real Betis er tredjesidst i La Liga, så et point mod rækkens nummer syv, er muligvis en lille triumf. Men hjemmeholdet var tættere på sejren end Levante. Jorge Molina misbrugte nemlig et straffespark omkring et kvarter før tid.

Tidligere torsdag konsoliderede Atlético Madrid sin andenplads i tabellen med en udesejr på 2-1 over Granada. Diego Costa og David Villa scorede begge på straffespark.

Det var Diego Costa, som tidligere på ugen skabte røre i Brasilien, da han meddelte, at han ikke vil spille landskampe for sit fødeland, men for Spanien. Costa er topscorer i La Liga med 12 mål.

Atlético Madrid er kun én point efter FC Barcelona efter 11 kampe. Real Madrid er nummer tre med 25 point - fem færre end Atletico og seks færre end FC Barcelona.

/ritzau/