Stephania holdt øje med dansedommer

Hun har kæmpet med fibersprængninger mellem ribbenene, men alligevel formår hun at høste gode point fra dommerne, når hun og partneren går på dansegulvet.

Fredag aften gjorde skuespillerinden Stephania Potalivo og partneren Morten Kjeldgaard det igen, da de imponerede dommerne med deres cha-cha-cha.

- Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal håndtere det, for det er så overvældende, at få så flotte point. Jeg er helt paf. Det gør mig meget, meget glad, og det er svært at finde ord for det. Det er vildt, siger Stephania Potalivo og tilføjer:

- Specielt når man træner og kæmper hårdt, så er det jo dejligt, at der er andre, der også kan lide det, man har øvet.

Parret endte sammenlagt med at få 22 point af dommerne, og de fik stor ros af både Britt Bendixen og Jens Werner. Da sidstnævnte skulle give sine kommentarer til dansen, påpegede han, at "Sjit-happens"-skuespillerinden skævede over mod ham, da hans meddommer talte.

- Stephania selvom Britt talte til jer, så stod du og kiggede over på mig en gang imellem. Hvorfor?, sagde han i showet.

Den 28-årige Stephania Potalivo forklarer til Ritzau Fokus, at hun havde svært ved ikke at kigge over på den erfarne dommer.

- Han sidder og kigger så intenst på en, og man kan bare se, at han tænker et eller andet. Jeg er et meget nysgerrigt menneske, så jeg vil gerne vide, hvad han sidder og tænker, for det stråler virkeligt ud af ham. Han viser meget med sin mimik, når der sker noget inde i hans hoved, og der kommer altid nogle sjove ting ud af ham, griner hun.

På trods af de flotte kommentarer,så føler parret sig ikke sikre i næste uge, og de er nu klar til at give sig i kast med træningen til endnu en dans.

- Hver gang man går i gang med en ny dans, er det nærmest som at starte forfra. Så jeg håber, at det også går godt med den næste, siger hun.

Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard kan igen opleves på skærmen næste fredag klokken 20.00 på TV2 sammen med de øvrige otte par.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip