Steven Seagal overvejer politisk karriere

Actionveteranen overvejer at gå ind i politik og stille op som kandidat til posten som Arizonas guvernør.

Skuespilleren løftede i weekenden sløret for sine planer i et TV-interview, hvor han skulle gøre reklame for sin nye realityserie »Steven Seagal – Lawman: Maricopa County«, der indspilles i Arizona.

Her kan TV-seerne opleve »Kapring på åbent hav«-stjernen som hjælper for amtets kontroversielle sheriff Joe Arpaio og hans slæng af 3.000 ulønnede civilister i kamp mod Arizonas kriminelle.

Seagal fortæller lokalstationen KNXV-TV, at tanken om guvernørposten i første omgang mest var en spøg, men nu begynder at ligne alvor. »Jeg vil faktisk overveje det«, sagde den 61-årige skuespiller og røbede, at hans førsteprioritet vil være grænsekontrol for at dæmme op mod de illegale indvandrere.

»Enhver form for terrorisme kan komme - og kommer - ind over grænserne og det er efter min mening en gigantisk bommert af den nuværende regering«, tilføjede skuespilleren.

Schwarzenegger blev Californiens guvernør ved et omvalg i 2003 og bestred embedet i to perioder. I 2011 takkede muskelbøffen af og er tilbage i Hollywood.

Arizonas nuværende guvernør, republikaneren Janice Brewer, tiltrådte i 2009.

Dagens Gossip