Steven Seagal overvejer politisk karriere

Actionveteranen overvejer at gå ind i politik og stille op som kandidat til posten som Arizonas guvernør.

Skuespilleren løftede i weekenden sløret for sine planer i et TV-interview, hvor han skulle gøre reklame for sin nye realityserie »Steven Seagal – Lawman: Maricopa County«, der indspilles i Arizona.

Her kan TV-seerne opleve »Kapring på åbent hav«-stjernen som hjælper for amtets kontroversielle sheriff Joe Arpaio og hans slæng af 3.000 ulønnede civilister i kamp mod Arizonas kriminelle.

Seagal fortæller lokalstationen KNXV-TV, at tanken om guvernørposten i første omgang mest var en spøg, men nu begynder at ligne alvor. »Jeg vil faktisk overveje det«, sagde den 61-årige skuespiller og røbede, at hans førsteprioritet vil være grænsekontrol for at dæmme op mod de illegale indvandrere.

»Enhver form for terrorisme kan komme - og kommer - ind over grænserne og det er efter min mening en gigantisk bommert af den nuværende regering«, tilføjede skuespilleren.

Schwarzenegger blev Californiens guvernør ved et omvalg i 2003 og bestred embedet i to perioder. I 2011 takkede muskelbøffen af og er tilbage i Hollywood.

Arizonas nuværende guvernør, republikaneren Janice Brewer, tiltrådte i 2009.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip