Steven Tylerpå vej med soloplade

Efter flere års tilløb lægger Steven Tyler nu an til at udsende et soloalbum. Han kan nemlig ikke nænne at lade sit arbejde med Johnny Depp gå til spilde.

Aerosmith-forsangeren har skrevet sammen med skuespilleren, ligesom de to mænd har været i studiet, og Tyler er begejstret for resultatet.

Bortset fra en enkelt smagsprøver i form af singlen »(It) Feels So Good« fra maj 2011, er rockveteranens soloindspilninger aldrig udsendt, men nu skal det være. Tyler fortæller, at han vil finpudse den længe ventede plade og udsende den næste år.

Rockveteranen skal også igennem en knæoperation og regner med, at han skal bruge tre-fire måneder efter indgrebet i november på genoptræning.

»Men jeg er nødt til at lave den soloplade, for det er så skide vildt at skrive en sang sammen med Johnny Depp. Og det er forbandet latterligt at begynde på en bunke materiale for fem år siden og aldrig gøre tingene færdige«, forklarer Tyler i en samtale med musikbladet Billboard.

Sangeren garanterer, at hans solodebut ikke kommer i vejen for Aerosmith. »Bandet fortsætter. At jeg arbejder på en plade betyder ikke, at gruppen ikke også gør«. lyder det.

Aerosmith udsendte i november 2012 studiealbummet »Music from Another Dimension!«.

Dagens Gossip