Stewardesse deler vigtigt 'trick': Kast en flaske vand ind under hotelsengen

Skrevet af Henrik R

27/04/2024
Foto: TikTok / Shutterstock.com
Esther, en snu kabinemedarbejder fra KLM, deler sine bizarre, men geniale tricks, som beskytter hende mod luskede ubudne gæster og skjulte kameraer under sine mange hotelophold!

Dagens topnyheder

Esther, kendt som @esthersturrus på sociale medier, er kabinemedarbejder for det hollandske flyselskab KLM og har afsløret et sæt listige metoder, der hjælper hende med at holde sig sikker, når hun rejser.

Hvor gemmer de ubudne gæster sig? Under sengen, selvfølgelig! Esther fortæller, at når hun tjekker ind på et hotelværelse, tager hun en vandflaske og smider den under sengen. Hvis flasken ruller ud på den anden side, er der ingen gemt der. Men hvis den bliver siddende fast, betyder det at der er nogen der! Hun minder om, at man skal sikre sig, at der ikke er noget andet, som blokerer vejen, som for eksempel en kuffert.

Foto: Tiktok

Men vent, der er mere! Esther er også på vagt over for skjulte kameraer. Hun starter med at undersøge spejlene i badeværelset ved at trykke på glasset for at se, om hun bemærker nogen forstyrrelser, reflekterede lys eller bøjninger. Hun bruger også sin telefons lommelygte til at tjekke bruseren og brandalarmens kanter for linser eller lys.

Ikke nok med det! Esther tager sin detektiv-hat på og undersøger hele rummet – gardiner, skuffer og endda fjernsynet for at sikre sig, at ingen skumle skurke forsøger at spionere på hende. Og dette er ikke ren paranoia – flere lande, herunder Sydkorea, har dokumenteret en stigende brug af skjulte kameraer i lejligheder og hoteller.

Foto: TikTok

En sko i pengeskabet? Jep, Esther afslørede også, at hun placerer en sko i værelsets pengeskab for at sikre, at hun ikke glemmer at tage ting som pas, penge og smykker med sig, før hun forlader værelset.

Og Esther er ikke den eneste, der har tricks i ærmet! En tidligere kabinemedarbejder, Nassim, delte sin ultimative metode til at forhindre ubudne gæster om natten: Hun placerer sin kuffert eller håndtaske ved døren! Dette simple trick vil nemlig advare hotelgæster, hvis nogen forsøger at komme ind i deres værelse.

Tidligere har hotelarbejdere også advaret om at holde kufferten i badeværelset for at undgå at bringe væggelus med hjem og anbefalet at gemme ekstra penge i shampoo-flasker.