Stig Elling beroliger: Ingen uroligheder ved turistdestinationer i Tyrkiet

Den seneste uges tid har Tyrkiet og især Istanbul været præget af voldsomme uroligheder og demonstrationer, som blandt andet har kostet tre mennesker livet. Alligevel bør danskerne ikke være bekymrede over at rejse til Tyrkiet på sommerferie.

- Vi følger nøje udviklingen dernede, og der er fred og ro på badestederne, så alle rejser kører helt efter planen, fortæller slagsdirektør i Star Tours, Stig Elling, til Dagens,dk.

Han oplyser, at der kun har været enkelte markeringer men ingen rigtige demonstrationer nær de populære feriedestinationer. Derfor er det kun, hvis man bevæger sig væk herfra, at man bør være opmærksom på optræk til ballade.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Vi anbefaler, at man holder sig væk fra demonstrationer, og på de få ture vi har til Istanbul, går vi uden om Taksim-pladsen, siger salgsdirektøren.

Selskabet har i øjeblikket 2000 danskere i i Tyrkiet. I løbet af hele sæsonen holder 280.000 danskere ferie i landet, og foreløbigt har man altså intet at frygte.

- Vi følger Udenrigsministeriets anvisninger, og hvis rejsevejledningen ændrer sig til rød, så stopper vi rejserne derned, giver folk pengene tilbage og giver mulighed for en anden rejse, understreger Stig Elling, som ikke har mærket en nedgang i salget af rejser til Tyrkiet den senste uges tid.

Mere end 4.000 er meldt såret i sammenstød mellem demonstranter og politi i Tyrkiet, hvor myndighederne er blevet kritiseret for sin flittige brug af tåregas og vandkanoner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip