Stina undrer sig: Skal undertøj virkelig se sådan ud?

Det kan være svært at følge med moden, når den skifter som vinden blæser.

Faktisk kan man få den mistanke, at de forskellige modehuse laver sjov med både kritikere og forbrugere, når de præsenterer 'det seneste skrig', hvilket af og til ligner noget, som selv en cirkusklovn ville nægte at tage på i manegen.

Den norske blogger Stina Marie Bakken fik et godt grin, da hun startede weekenden med at købe noget undertøj, som hun mistænker for at være ramt af en produktionsfejl.

Læs også: Disse kvinder går på gaden i deres undertøj for at sprede et vigtigt budskab

- Jeg stoppede ved et par tøjbutikker for at købe nogle nye solbriller og undertøj. Efter at have handlet i rimelige mængder, var jeg temmelig overrasket, da jeg kom hjem, skriver den 22-årige nordmand på sin blog.

- Da jeg skulle prøve undertøjet, fik jeg et godt grin, forklarer Stina Marie Bakken, der stiller følgende spørgsmål til dette foto:

- Skal undertøj virkelig se sådan ud? Haha, det ligner en af tidens største produktionsfejl. Det kan umuligt være sådan, at en g-streng skal gå så højt op, og hvorfor er der to 'strenge'? Er jeg helt ved siden af og har ikke fulgt med i de seneste trends? Eller har butikkerne lavet et fejlskud med denne her, lyder det spørgende fra den unge blogger.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

Dagens Gossip