Stine Jørgensen: Spændende med flere roller på holdet

25-årige Stine Jørgensen har fået meget spilletid under håndbold-VM på hjemmebane i Boxen i Herning.

Her er hun ikke kun blevet brugt på sin vanlige plads på venstre back, men har også spillet playmaker, når Kristina "Mulle" Kristiansen har haft brug for en pause på bænken.

- Det er spændende at have flere roller på holdet. Når jeg træner, så træner jeg ikke kun som venstre back, men er også inde i systemerne fra playmaker-positionen.

- Det er noget, der er med til at udvikle mig som håndboldspiller. Jeg har ikke spillet playmaker på landsholdet før, så jeg synes, det er spændende, siger Stine Jørgensen.

Hun er glad for den tillid, trænerteamet har vist hende under VM og mener, at tilliden er med til at gøre spillerne bedre.

- Søren og Klavs (Herskind og Bruun Jørgensen, red) er gode til at vise tillid til alle de spillere, der kommer på banen. Alle spillere har fået spilletid og er kommet ind og gået på mål, så den tillid, de viser os, har stor betydning, siger Stine Jørgensen.

Den hårdtskydende FC Midtjylland-spiller er indtil videre dansk topscorer under VM, og hun er også en af dem, der har fået mest spilletid for det danske hold. Selv er hun beskeden om sin fremtrædende rolle på landsholdet.

- Jeg synes, jeg har spillet en god turnering. Men det er svært at sige, for turneringen er ikke færdig endnu, så nu må vi se, siger hun.

Onsdag aften møder de danske håndboldkvinder Rumænien i kvartfinalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip