Stiv pistolmand med hund ville ride 1000 kilometer til bryllup

Skrevet af Michael Lauritsen

12/09/2013

Mest læste i dag

Når brylluppet skal stå i den nærmeste familie, så har man bare at være der. Men et brændende ønske om at møde op til sin brors store dag, endte alligevel med ikke at gå i opfyldelse for den 45-årige Patrick Neal Schumacher fra Colorado, USA.

Mandag blev han anholdt nær University of Colorado i delstaten Boulder. Og i stedet for at kunne tage plads i kirken, kan han nu inden længe tage plads i retten med sigtelser for dyremishandling, ulovlig våbenbesiddelse, ridning under alkoholpåvirket tilstand og trusler mod politiet. Det skriver Huffington Post.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Ifølge politiet har Patrick Neal Schumacher, der er frakendt kørekortet, forklaret, at han ville ride fra Larkspur i Colorado til Bryce i Utah, hvor broderens bryllup skulle stå.

Rejsen endte i Boulder omkring 96 kilometers ridt fra Larkspur - og cirka 965 kilometer fra det endelige mål i Bryce.

LÆS OGSÅ: Mand med kraftig kæbe og stiv diller onanerede på knallert

Vidner har fortalt politiet, at den 45-årige cowboy vadede rundt i den tætte trafik på sin hest, Dillon. Han slog angiveligt også hesten.

Sidstnævnte nægter Patrick Neal Schumacher dog. Ifølge Denver Post påstår han, at han ville vifte en flue væk fra hestens hoved.

LÆS OGSÅ: Stiv immigrant gemte sig i chili-last

I en pressemeddelelse fra politiet fremgår det, at den 45-årige ved anholdelsen dumpede en alkoholtest. Der blev fundet en revolver og øldåser i hans saddeltaske. Med sig havde han også en lille 'mops' ved navn Bufford.

Det er uklart, hvordan Patrick Neal Schumacher forholder sig til den samlede pakke af sigtelser.

LÆS OGSÅ: Vildsvin drak 18 bajere og angreb ko

Dillon og Bufford er nu i myndighedernes varetægt.

SE BILLEDERNE AF ANHOLDELSEN I FULD STØRRELSE HER: