Stjålet hævekort lænset: Pirattaxa-tur koster 23-årig 75.000 kroner

For en 23-årig mand fra Aarhus blev det en bekostelig affære, at han i weekenden ikke havde tålmodighed til at vente på en taxa, da han skulle hjem efter en bytur.

Den unge mand har anmeldt til politiet, at han har fået sit hævekort stjålet og misbrugt, efter han natten til lørdag blev kontaktet af to unge mænd i en såkaldt pirattaxi.

Som betaling for turen fra Aarhus C skulle han give lidt benzin, og der blev købt benzin for 70 kroner på en tankstation i Åbyhøj, hvorefter den 23-årige mand blev kørt hjem til bopælen ligeledes i Aarhus C.

Efterfølgende opdagede den unge mand, at mændene havde stjålet hans hævekort, hvor de også har afluret PIN-koden, og at der var hævet i alt 75.000 kroner på kontoen. Flere transaktioner på kortet er blandt andet foretaget på Fyn.

De formodede gerningsmænd var kørende i en ældre stationcar med fire døre, og de var begge af anden etnisk herkomst end dansk og cirka 25 år.

Østjyllands Politi advarer folk mod at blive fristet og tage imod tilbuddet fra en pirattaxi, når de skal hjem fra byen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip