Stjålne Cannes-juveler er 745 millioner kroner værd

Den franske anklagemyndighed oplyser ifølge BBC, at værdien, der i første omgang blev anslået til at være på knap 300 millioner kroner, reelt er 745 millioner kroner.

En bevæbnet mand slap søndag morgen af sted med juvelerne fra juveleren Levievs diamantudstilling på Hotel Carlton. Anklagemyndigheden i Frankrig siger, at værdien blev justeret, efter at den Dubai-baserede Leviev havde undersøgt sagen nærmere.

Det lokale politi leder foreløbig blot efter søndagens gerningsmand, men det ventes, at myndighederne også vil rette sit fokus mod Pink Panther-netværket, der er en tyvebande, som tidligere har begået lignende kup i andre lande.

Et Pink Panther-medlem flygtede så sent som torsdag fra et fængsel i Schweiz.

Det er ikke første gang, at Cannes oplever juvelrøverier. Alene i år er byens filmfestival, der tiltrækker berømtheder fra hele verden, blevet ramt af to smykketyverier.

Først forsvandt juveler til en værdi af knap seks millioner kroner fra den eksklusive schweiziske juveler Chopard, og en uge senere forsvandt en halskæde til en værdi af 15 millioner kroner under en gallafest på et femstjernet hotel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip