Stjal fra kræftsyg dreng på OUH: Tyvekoster fundet på Nordfyn

Efter et anonymt tip har politiet fundet den harddisk og Playstation, som blev stjålet den 1. august fra den kræftsyge dreng Tobias' stue på Odense Universitetshospital.

LÆS OGSÅ: Kræftsyg dreng bestjålet på hospital

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

- Det anonyme tip fik os til at ransage to adresser på Nordfyn, og her fandt vi både den stjålne harddisk og Playstation. I samme forbindelse har vi sigtet to personer for henholdsvis tyveri og hæleri, siger politikommissær Niels Erik Nymark Jensen fra Fyns Politi.

LÆS OGSÅ: Dusør udlovet for kræftsyge Tobias's ting

Harddisken tilhører Tobias og hans familie fra Aabenraa, mens den stjålne Playstation tilhører OUH. Den var udlånt til drengen.

Han var indlagt med kræft på Odense Universitetshospital, da hans enestue på børneafdelingen blev rippet for værdier, mens familien var til genoptræning.

Tobias og hans familie blev efter tyveriet landskendt.

LÆS OGSÅ: Kræftsyge Tobias' computer dukket op

Niels Erik Nymark Jensen er ikke i tvivl om, at den megen omtale i medierne har været medvirkende til at opklare tyveriet.

På harddisken gemte den kræftsyge dreng og hans familie omkring 1200 billeder af stor affektionsværdi. Politiet vil nu undersøge, om det er muligt at genskabe billederne.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

-Vi håber selvfølgelig på, at det vil lykkes. Men under alle omstændigheder er vi glade for, at det lykkedes at finde de stjålne effekter og dermed at opklare sagen. Vi var slet ikke i tvivl om, at den Playstation, vi fandt tilhører OUH, fordi den var graveret med OUH`s intialer, siger Niels Erik Nymark Jensen.

Ved tyveriet på OUH blev der også stjålet en bærbar computer. Den blev indleveret til politiet den 22. august og er blevet genforenet med Tobias og hans familie. 

Dagens Gossip