Stjerne dropper Twitter efter kropshetz

Et simpelt billede har sagt mere end tusind ord for skuespillerinden Lena Dunham.

Den 29-årige "Girls"-stjerne lagde for en uges tid siden et svedigt foto op iført sports-bh og sin kærestes boxershorts og fortalte om at prioritere tid til sig selv for at være mere til stede, og det fik de sociale medier Instagram og Twitter til at fyre nedværdigende kommentarer af om hendes vægt.

Det verbale overfald har haft alvorlige konsekvenser for Dunham, der ikke længere tjekker sin Twitter for at beskytte sig selv mod de modbydelige såkaldte haters, fortæller hun i et podcast-interview med programmet "Re/code Decode" ifølge The Hollywood Reporter.

- Jeg klikker ikke ind på Twitter mere. Jeg tweeter stadig, men jeg får nogle andre til at skrive det for mig, siger den BAFTA- og Golden Globe-vindende stjerne og tilføjer, at hun ikke engang kender passwordet til sin profil.

- Folk skrev nærmest, at jeg skulle stenes, og den slags ord skal aldrig nogensinde rettes mod nogen som helst, understreger hun.

- Jeg sætter virkelig pris på, at folk overhoved gider at følge mig, så derfor vil jeg ikke droppe mediet helt, men helt ærligt så er det ikke sundt for mig at gå derind, siger Dunham, der stadig selv er aktiv på billeddelingsmediet Instagram.

- Jeg havde bare min kærestes boxershorts på, og det udviklede sig til den mest rabiate og ulækre debat om kvinders kroppe, og lige pludseligt blev mine sociale medie-profiler et opholdssted for kvindehadere, siger Dunham, der har 2,7 millioner følgere på Twitter og to millioner på Instagram.

Se billedet her: https://instagram.com/p/7t-j39C1Ib/?taken-by=lenadunham

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip