Stjerne forklarer sig til mordofres familier

Autentiske krimihistorier som HBO's "The Jinx" og Netflix' "Making a Murderer" har godt fat i seerne, og nu bliver en af 90'ernes mest omtalte mordsager også vækket til live.

Der er tale om mordene på den pensionerede football-spiller O.J. Simpsons ekskone, Nicole Brown Simpson, og hendes ven Ronald Goldman, som mange mener, at Simpson selv stod bag, selv om han blev frifundet efter en meget omdiskuteret retssag.

Men familierne til de to mordofre er ikke blevet taget med på råd til serien, der kommer til at handle om den otte måneder lange retssag, og de frygter derfor, at forløbet vil blive fremstillet på en usaglig måde.

Derfor tager "Boyz n the Hood"-stjernen Cuba Gooding Jr. nu bladet fra munden for at forklare formålet med at lave en underholdningsserie om den tragiske sag.

- Jeg håber bare, at de kan finde en form for fred, for jeg kan ikke forestille mig, hvad de gennemgår. Da jeg blev en del af det her projekt, var det fordi Ryan Murphy (amerikansk instruktør, red.) stod bag, og jeg vil gerne samarbejde med ægte filmskabere, så det var grunden til, at jeg accepterede rollen, forklarer Cuba Gooding Jr. til E! News og fortsætter:

- Før dette tilbud var jeg blevet tilbudt en rolle i en film om O.J.'s uskyld, og den takkede jeg nej til. Så jeg vil ikke lade som om, at jeg forstår, hvad det betyder for Goldmans og Browns familie. Men jeg er en skuespiller. Jeg blev bedt om at spille en rolle, og forhåbentlig har jeg bidraget med noget sandhed, og det vil hjælpe med at forstå det cirkus, som denne proces var i USA.

Serien har titlen "The People v. O.J. Simpson", og den kommer til at være første del af antologien "American Crime Story", der tager udgangspunkt i en ny sag hver sæson.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip