Stjerne om ødelagte trøjer: Bare de ikke laver kondomer

Skrevet af admin

20/06/2016

Dagens topnyheder

Mål kom der ingen af, da Frankrig mødte Schweiz ved EM-slutrunden søndag aften. Men andre begivenheder gav alligevel samtaleemner efter kampen.

Banens beskaffenhed betød, at spillerne gang på gang skvattede, bolden gik i stykker undervejs, og det samme kan man i den grad sige om de schweiziske spillertrøjer.

Mindst fire Schweiz-trøjer blev revet i stykker af franske spillere undervejs i kampens hede, og stjernespilleren Xherdan Shaqiri lagde ikke skjul på, at kvaliteten af Puma-trøjen lod meget tilbage af ønske.

- Jeg håber ikke, at Puma producerer kondomer, siger han spøgefuldt efter kampen.

Knap så humoristisk bliver temaet modtaget hos Puma. Her går man i gang med at undersøge, hvorfor trøjerne går så nemt i stykker.

- Vores produkteksperter undersøger trøjestoffet. Så snart vi kender årsagen, melder vi den ud, siger en talskvinde fra Puma til nyhedsbureauet dpa.

Puma har også leveret trøjer til Italien og tre andre hold i turneringen, men har ikke oplevet problemet før.

Ikke desto mindre var det gang på gang et problem søndag i Lille. Blandt andet for Granit Xhaka, der to gange måtte skifte spilledragt.

- Hvis du trækker i dragten, så revner den, siger Schweiz' landstræner, Vladimir Petkovic.

Det ventes også, at Adidas kommer med en forklaring på, hvordan bolden kunne punktere i kampen. Det skete i en tackling mellem Valon Behrami og Antoine Griezmann.

/ritzau/NTB