Stjerne-runningback indikerer stop med ophængte støvler

Kort efter at Denver Broncos vandt Super Bowl over Carolina Panthers, gik et Twitter-billede fra en tidligere Super Bowl-vinder sin virale gang.

Billedet viser et par fodboldstøvler hængt op over nogle ledninger, og det er lagt på Twitter af Seattle Seahawks' stjerne-runningback Marshawn Lynch ledsaget af et ikon med et "peace-tegn".

Det blev hurtigt afkodet som et signal om, at Lynch "hænger støvlerne op" og dermed afslutter sin NFL-karriere efter ni sæsoner.

På klubbens egen hjemmeside skriver man også historien om, at Marshawn Lynch indikerer et karrierestop, og flere holdkammerater er heller ikke i tvivl om, hvad den ordknappe runningback vil fortælle med billedet.

- En ære at spille med en af de bedste runningbacks nogensinde. Kommer til at savne at dele "backfield" med dig, 24 (Lynch' rygnummer, red.), skriver Seattle-quarterback Russell Wilson blandt andet på Twitter.

Lynch kom til Seattle i løbet af 2010-sæsonen efter godt tre år hos Buffalo Bills, og i Seattle udviklede han sig til en af de mest frygtede runningbacks i hele ligaen.

Han hjalp holdet til Super Bowl-sejr i 2013-sæsonen, og hans betydning for Seattle Seahawks har været enorm.

Tom Cable, assisterende head coach i Seattle, har tidligere sagt om Lynchs betydning for holdets offensiv.

- Han bærer ikke fodbolden, han bærer sit hold. Det er sådan, han er. Det er det, han gør.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip