Stjerne skal stå skoleret for Wenger efter bytur

Ja ja, vi har da allesammen stået til en fest og pulset lidt på et par 'lånte' cigaretter til en fest. Normalt gør vi slet ikke den slags, men nu hygger vi jo. Problemet er bare, at når man er professionel fodboldspiller i en af Europas storklubber, så må man ikke den slags.

Se bare Jack Wilshere. Arsenals lille midtbane-kreatør var tilsyneladende så glad ovenpå The Gunners 2-0 sejr italienske Napoli i anden kamp i Champions League, at han både ville ud og fejre det på en natklub i

London og lige få sig et hiv af en cigaret. Det vil hans manager dog ikke tillade.

- Jeg er totalt utilfreds med hans opførsel. Jeg bliver nødt til at tale med ham om det, siger Arsene Wenger ifølge Daily Mail.

- Du gør ikke ting, der skader dit helbred som fodboldspiller. Du skader dit omdømme, når du gør sådan noget offentligt, siger Wenger videre.

Lige nu kan Arsenals manager ikke svare på, om han kommer til at straffe Jack Wilshere for manglende situationsfornemmelse, for Wenger ved i øjeblikket ikke nok om situationen. Men han slår fast, at Wilshere skal opføre sig som en rollemodel.

- Jeg har rejst som spiller, hvor vi ikke kunne se hinanden på grund af røgen. Men tingene har ændret sig. Vi er rollemodeller nu, siger Arsene Wenger, som dog slår fast, at Jack Wilshere fortsat vil spille en rolle i Arsenal trods hans hiv af en cigaret.

- Mine planer for fremtiden involverer Jack. Han er vigtig spiller for mig. 

 

 

 

Dagens Gossip