Stjernekriger: De troede, jeg var statist

Skrevet af admin

20/12/2015

Mest læste i dag

Navnet John Boyega er ikke det mest kendte herhjemme, men det er nok ved at ændre sig i takt med, at den nye Star Wars-film smadrer alle indtjeningsrekorder.

Den unge skuespiller fortæller nu, at det intense hemmelighedskræmmeri omkring indspilningerne af "The Force Awakens" betød, at ikke engang hans venner og familie vidste, hvilken rolle han skulle spille.

- Jeg tog dem med til premieren i London, og efter filmen havde de det bare sådan: "Hey, John, jeg troede ikke, at du ville være så meget med i filmen, jeg troede bare, at du var en statist, fortalte Boyega i Jimmy Fallons talkshow "The Tonight Show". Det skriver People Magazine.

Den 23-årige brite kunne dog godt se det morsomme i, at hans omgangskreds troede, at han kun var statist, når han havde knoklet med at lave filmen igennem to år.

- I al denne tid har jeg været væk fra mandag til fredag, hvad troede du, at jeg lavede i løbet af de to år?, sagde Boyega undrende.

Men det unge stjerneskud lader til at nyde opmærksomheden. Han fortalte i hvert fald Jimmy Fallon, at han har planer om at se filmen med de dedikerede Star Wars-fans under sit besøg i New York.

- Jeg har tænkt mig at tage rundt til et par biografer i bydelene Brooklyn, Queens og Manhattan for at møde nogle mennesker og sige tak. Det her er stort, og jeg kan virkelig føle kærligheden, afslutter Boyega, der spiller rollen som Stormtrooperen Finn.

"The Force Awakens", der er den syvende i rækken, har både fået flotte anmeldelser og salgstal. Den indtjente næsten 400 millioner kroner alene på sin premiereaften i torsdags, skriver BBC.

/ritzau/FOKUS