Stjernemålmand afviser problemer i Uniteds omklædningsrum

Gentagne gange har der de seneste uger været rygter om, at Manchester Uniteds spillere er ved at miste tålmodigheden med manager Louis van Gaal.

Rygterne er blevet så kraftige, at holdets stjernemålmand nu går ud og maner rygterne til jorden. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

- Der er en god stemning. Omklædningsrummet står sammen som en enhed. Det er nogle gode gutter, vi har, og vi er glade for den gruppe, vi har, siger David de Gea til klubbens egen hjemmeside.

Manchester United ligger nummer fire i Premier League efter nederlag i den seneste kamp til oprykkerne fra Bournemouth, der vandt 2-1.

I sidste uge røg holdet også ud af Champions League, da man tabte 1-2 ude mod Wolfsburg, der sammen med hollandske PSV gik videre fra gruppen.

- Den her liga er hård, og der vil være et antal hold med i opløbet til at vinde titlen, siger David de Gea om den hjemlige Premier League.

Han peger på, at alle i Manchester United er enige om målet.

- At vinde er det, som alle i denne klub vil. Vi vil holde os nær toppen indtil april, så vi til den tid kan være i en position, hvor vi har mulighed for at afgøre ligaen. Det er det, vi stræber efter, siger den spanske målmand.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip