Stjernemodstander: Wozniacki er meget farlig

Skrevet af admin

21/01/2015

Mest læste i dag

Hviderusseren Victoria Azarenka har stor respekt for sin danske veninde Caroline Wozniacki forud for deres opgør i anden runde ved Australian Open i tennis.

Særligt danskerens efterår, hvor Wozniacki blandt andet nåede finalen i US Open, har imponeret Azarenka.

- Hun spillede noget virkelig god tennis i slutningen af sidste år. Jeg ved, at hun er meget farlig. Vi har altid haft nogle hårde kampe, fortæller Azarenka, som to gange i sin karriere har vundet turneringen i Melbourne.

Hviderusseren har ligesom Wozniacki tidligere ligget nummer et på verdensranglisten, men hendes 2014-sæson var plaget af skader, så hun nu ligger placeret som verdens nummer 44 og derfor heller ikke er seedet i Australian Open.

Caroline Wozniacki er ottendeseedet ved turneringen.

- Det bliver en svær kamp for mig. Når jeg ikke er seedet, er det ikke overraskende, at jeg har fået en svær lodtrækning eller hårde modstandere i de tidlige runder. Jeg tager imod udfordringerne, lyder det fra Azarenka.

- Jeg vil gerne fokusere på mig selv, og hvad jeg kan gøre for at styrke mit spil for at forberede mig så godt som muligt, fortsætter hun.

Vinderen af torsdagens kamp mellem Wozniacki og Azarenka skal møde enten tjekken Barbora Zahlavova Strycova eller Chang Kai-chen fra Taiwan i tredje runde.

/ritzau/