Stjernepar er skruk igen

Skrevet af admin

28/01/2016

Dagens topnyheder

Danskerne har været inviteret helt ind i privaten hos regnbuefamilien Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf i tv-programmet "Silas - Mig, min mand og min kone". Sammen har de tre datteren Maggie My, og nu afslører musicalstjernen Silas Holst over for BT, at de er klar til endnu et regnbuebarn.

- Fremgangsmåden er den samme ved barn nummer to. Den virkede jo ret godt sidste gang, afslører den 32-årige Vild med dans-vinder ifølge BT.

Og det vil altså sige, at Silas Holst og hans kæreste, Johannes Nymark, som stiller op til Dansk Melodi Grandprix med bandet Lighthouse X, har blandet deres sæd i en kop. På den måde ved de ikke på forhånd, hvem der bliver far til den lille ny. De ved heller ikke, hvem der er biologisk far til Maggie My.

Regnbuefamilien har lige sluttet optagelserne til en ny programserie, som får titlen "Silas, Johannes og Louise". Men om man her kommer tæt på en ny graviditet, vil de ikke afsløre.

- Så må man selv vurdere, om Louise ser gravid ud i aften - hvis man tør, siger Silas Holst spøgefuldt til BT.

Det har dog ikke alt sammen været så lige til for den lille regnbuefamilie, som bor i et stort fælles hus i Brønshøj. Derfor har familien gået igennem et terapiforløb for at få tingene til at falde på plads igen.

- Vi gik i terapi. Johannes og jeg gik i terapi. Vi gik i familieterapi. Vi var igennem rigtig meget terapi, men vi har også fået sindssygt meget ud af det og har lært hinanden at kende på en helt anden måde, afslører danseren, som vil anbefale alle at unde sig selv et terapiforløb.

/ritzau/FOKUS