Stjernepar: Her er sandheden om ægteskabet

Kemien knitrede mellem Tom Brady og Gisele Bündchen, da de så hinanden for første gang på en blind-date i 2006.

Den 38-årige sportsstjerne, der er quarterback for det amerikanske fodboldhold New England Patriots, og den 35-årige forhenværende supermodel giftede sig efterfølgende ved hele to ceremonier i henholdsvis USA og Costa Rica i 2009.

Siden er parret blevet forældre til sønnen Benjamin på nu fem år og den nu toårige pige Vivian, og trods den eventyrlige kærlighedshistorie har der den seneste tid floreret rygter om et brud mellem superstjernerne.

- Vi har det fantastisk - lad mig bare sige det sådan, fastslog Brady i et interview tirsdag med sportsradiostationen WEEI, skriver magasinet Us Weekly.

Tidligere på året blev quarterbacken idømt karantæne for at have været bevidst om, at hans hold, New England Patriots, havde sænket trykket i nogle af de ovale bolde, så de blev lettere at håndtere under AFC-finalen mod Indianapolis Colts i januar.

Brady har hele tiden erklæret sig uskyldig og raset over anklagerne og appelleret NFL-organisationen om at ophæve karantænen. Det skete så endelig tidligere på måneden af en amerikansk domstol, men Brady kunne ikke være kommet igennem beskyldningerne uden Bündchens opbakning.

- Jeg er en heldig mand. Jeg har været velsignet med massiv støtte fra min familie og i særdeleshed hende, lød fra Brady.

- Jeg har været meget heldig at have et fantastisk forhold med min livspartner. Jeg tror aldrig nogensinde, at noget vil stå i vejen for det, understregede sportsstjernen.

Ud over børnene med Bündchen er Brady også far til en søn fra et tidligere forhold med skuespillerinden Bridget Moynahan. Også brasilianske Bündchen har flettet fingre med en skuespiller, for hun dannede nemlig par med Leonardo DiCaprio i fem år.

Bündchen og Brady blev kåret som det mest indtjenende par i 2011 af finansmagasinet Forbes, og hun har tidligere været verdens bedst betalte model.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip