Stjernepar i skilsmisse efter 12 års ægteskab

Efter at have været sammen i evigheder i Hollywood-målestok kunne forholdet mellem Gwen Stefani og Gavin Rossdale alligevel ikke holde.

Den 45-årige No Doubt-sangerinde og den 49-årige Bush-forsanger og guitarist meddeler i en pressemeddelelse, at de skal skilles efter 12 års ægteskab.

- Mens vi begge er kommet frem til den fælles beslutning om, at vi ikke længere skal være partnere i vores ægteskab, forbliver vi partnere som forældre og er forpligtet til at opfostre vores tre sønner i et lykkeligt og sundt miljø, siger parret, der har drengene Kingston på ni år, Zuma på seks år og etårige Apollo sammen.

- Vi anmoder om at respektere vores privatliv midt i denne tid, tilføjer Stefani og Rossdale, der har angivet "uforeneligheder" som årsagen til skilsmissen.

Gwen Stefani og Gavin Rossdale mødte hinanden i midt 90'erne under en turné og giftede sig efter seks års forhold i 2002 ved hele to bryllupper i henholdsvis London og Los Angeles.

Tilbage i marts måned i år gav Stefani udtryk for, at ægteskabet mellem hende og Rossdale var stærkt, selv om det også var udfordrende.

- Vi går igennem så mange ting sammen. Det er et mirakel, at vi har været sammen så længe. Det er vigtigt at have dage, hvor vi begge laver hver vores egne ting. Jeg tror, at det er det, der holder et forhold kørende, når man kan være sig selv og lave ting individuelt, lød det fra sangerinden i et interview med magasinet Cosmopolitan.

Ud over sin karriere som både solosangerinde og som frontperson i gruppen No Doubt har Stefani også været dommer i "The Voice" og lavet flere succesfulde modekollektioner.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip