Stjerner afslører: Det var 2014's største hit

Skrevet af admin

29/12/2014
De har selv stået bag nogle af de største danske hits i år, men det er ikke nødvendigvis deres egne sange, landets musikere går og nynner, når de ikke er i studiet.Der er nemlig flere bud på, hvilken dansk sang, der har været den største ørehænger i år.Spørger man rapperen Shaka Loveless, burde titlen uden tøven gå til et af landets helt nye stjerneskud.- Der kan ikke være nogen tvivl om, at S!vas' nummer "d.a.u.d.a." er årets bedste. Nogle gange kommer der et nummer, der bare springer i øjnene, og det har det helt klart gjort, siger Shaka Loveless.Samme nummer ligger højt på listen hos trioen L.I.G.A.- Den sang har vi hørt rigtig meget, siger de.- Og vi har også sunget Pharfars "La' mig rulle dig" helt vildt meget, afslører Ihan Haydar fra den danske trio.S!vas hit har også braget ud af højttalerne hjemme hos den tidligere X Factor-dommer Ida Corr, men det er især på grund af hendes søn.- Han er kæmpe S!vas-fan, så han vil kun høre "d.a.u.d.a.", og har endda opkaldt sin yndlingsbamse efter S!vas, fortæller Ida Corr, der selv har haft den herboende amerikaner Brandon Beal på repeat.- Jeg er jo en poptøs, så jeg har været fuldstændigt oppe og køre over Brandon Beals "Twerk it like Miley". Det er jo det vildeste track, siger hun. Lukas Graham, der er forsanger i bandet af samme navn, nævner også S!vas som én af sine 2014-favoritter, men en anden ung rapper har også stjålet hans opmærksomhed.- Ukendt Kunstner, S!vas og Mø har for mig været de danske udgivelser, der har betydet noget. Jeg synes også, det har været fedt at den unge rapper Kesi kom ud med noget nyt, for jeg var lidt bange for, at vi ikke skulle høre mere fra ham. Så det var fedt at der kom et hit, siger Lukas Graham om Kesis monsterhit "Søvnløs".Samme sang har popcharmøren Christopher haft i sine lyttebøffer:- Det er et superfedt nummer. Det har et vildt hook og en speciel stemning, erkender han.For popgruppen Julias Moon, er det især vennerne fra Scarlet Pleasure, der har rumsteret i hovedet.- Vi har sunget med på "Windy" og et nummer der hedder "Caramel". De rammer sådan en sød, blød lyd, der ellers ikke rigtig findes her hjemme, siger trioen, der selv har stået bag ørehængerne "Lipstick Lies" og "Palace".Newspaq

Dagens topnyheder

De har selv stået bag nogle af de største danske hits i år, men det er ikke nødvendigvis deres egne sange, landets musikere går og nynner, når de ikke er i studiet.

Der er nemlig flere bud på, hvilken dansk sang, der har været den største ørehænger i år.

Spørger man rapperen Shaka Loveless, burde titlen uden tøven gå til et af landets helt nye stjerneskud.

- Der kan ikke være nogen tvivl om, at S!vas' nummer "d.a.u.d.a." er årets bedste. Nogle gange kommer der et nummer, der bare springer i øjnene, og det har det helt klart gjort, siger Shaka Loveless.

Samme nummer ligger højt på listen hos trioen L.I.G.A.

- Den sang har vi hørt rigtig meget, siger de.

- Og vi har også sunget Pharfars "La' mig rulle dig" helt vildt meget, afslører Ihan Haydar fra den danske trio.

S!vas hit har også braget ud af højttalerne hjemme hos den tidligere X Factor-dommer Ida Corr, men det er især på grund af hendes søn.

- Han er kæmpe S!vas-fan, så han vil kun høre "d.a.u.d.a.", og har endda opkaldt sin yndlingsbamse efter S!vas, fortæller Ida Corr, der selv har haft den herboende amerikaner Brandon Beal på repeat.

- Jeg er jo en poptøs, så jeg har været fuldstændigt oppe og køre over Brandon Beals "Twerk it like Miley". Det er jo det vildeste track, siger hun.

Lukas Graham, der er forsanger i bandet af samme navn, nævner også S!vas som én af sine 2014-favoritter, men en anden ung rapper har også stjålet hans opmærksomhed.

- Ukendt Kunstner, S!vas og Mø har for mig været de danske udgivelser, der har betydet noget. Jeg synes også, det har været fedt at den unge rapper Kesi kom ud med noget nyt, for jeg var lidt bange for, at vi ikke skulle høre mere fra ham. Så det var fedt at der kom et hit, siger Lukas Graham om Kesis monsterhit "Søvnløs".

Samme sang har popcharmøren Christopher haft i sine lyttebøffer:

- Det er et superfedt nummer. Det har et vildt hook og en speciel stemning, erkender han.

For popgruppen Julias Moon, er det især vennerne fra Scarlet Pleasure, der har rumsteret i hovedet.

- Vi har sunget med på "Windy" og et nummer der hedder "Caramel". De rammer sådan en sød, blød lyd, der ellers ikke rigtig findes her hjemme, siger trioen, der selv har stået bag ørehængerne "Lipstick Lies" og "Palace".

Newspaq