Stjerner spiller for menneskerettighederne

Lauryn Hill og rockgruppen Imagine Dragons er blandt de kunstnere, som stiller op til en Amnesty International-koncert i næste måned.

Organisationen vil slå et slag for menneskerettighederne, der er under pres i USA, og det sker under overskriften »Bringing Human Rights Home«.

Koncerten finder sted i New York den 5. februar og får også støtte fra rockgruppen The Fray, der ligeledes spiller gratis i den gode sags tjeneste.

Begivenheden markerer Amnesty Internationals genoptagelse af en koncertrække, der begyndte for 25 år siden med deltagelse af verdensnavne som U2, Bruce Springsteen, Lou Reed og Sting.

»Vi genopliver koncerterne for at vise en ny generation, hvordan man kan forsvare retfærdighed både ude og hjemme«, siger Amnestys amerikanske direktør Steven W. Hawkins.

Blandt de øvrige medvirkende den 5. februar er popsangerinden Colbie Caillat, rockgruppen Flaming Lips og indiebandet Cold War Kids.

Amnesty røber, at fans i resten af verden også får mulighed for at opleve Hill og kompagni. Det er nemlig tanken at streame koncerten i New York på nettet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip