Stjernerne mindes afdød modefotograf

Nyheden om modefotografen Bill Cunninghams død har skabt sorg blandt store Hollywood-skuespillerinder, der på de sociale medier hylder den anerkendte modefotograf, som er gået bort i en alder af 87 år.

Ifølge avisen The New York Times blev Bill Cunningham indlagt på hospitalet efter et slagtilfælde og døde lørdag. Den nu afdøde fotograf havde gjort en karriere ud af at fotografere velklædte mennesker i New Yorks gader, og det har vakt opsigt blandt flere af Hollywoods fashionable skuespillerinder.

- Hver gang jeg så ham til et arrangement med hans kamera, ville jeg iagttage ham og forundres. Han satte så mange smukke billeder ind i verden og så mennesker og mode på en måde, der altid vil være ikonisk for ham, skriver skuespillerinden Drew Barrymore til et billede af hende og Bill Cunningham på det sociale medie Instagram.

Rosende ord er der ligeledes fra "Sex and the City"-stjernen Sarah Jessica Parker.

- Dig og dit store, pragtfulde smil vil blive savnet forfærdeligt, Hr. Cunningham. Det var en gave at kende dig og bevidne dit arbejde, hvil i fred, skriver skuespillerinden blandt andet på sin Instagram-profil.

Også skuespillerinden Anne Hathaway udtrykker på det sociale medie sin sorg over at have mistet en ægte gentleman.

- Hvil i fred, Bill Cunningham. En sand gentleman og vidunderlig kunstner. Du vil blive savnet, skriver Hollywood-divaen til et billede af hende og den nu afdøde modefotograf.

Se stjernernes opslag her:

https://www.instagram.com/p/BHGA1t8BLwY/?taken-by=drewbarrymore

https://www.instagram.com/p/BHGq395jQps/?taken-by=annehathaway

https://www.instagram.com/p/BHGOClZDEOK/?taken-by=sarahjessicaparker

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip