Stjernerne sørger over skuespillers død

 - Hvil i fred, Paul Walker. Han var sådan en sød fyr med begge ben på jorden. Mine tanker går til hans familie, jeg er så ked af det, skriver skuespillerinden Jessica Alba på Twitter.

Og hun er langt fra den eneste. Siden det i weekenden kom frem, at den 40-årige skuespiller Paul Walker, der især var kendt for sin rolle som fartbølle i Fast & Furios-filmene, er død i en bilulykke, er kondolencer og hilsner strømmet ind på de sociale medier.

- Al min styrke, kærlighed og tro sender jeg til Walkers familie i denne frygtelige tid. Vi vil finde vores styrke i hans lys. Jeg elsker dig, bror, skriver Dwayne "The Rock Johnson, der spillede sammen med Paul Walker.

Skuespilleren Vin Diesel kan slet ikke begribe, at hans kollega er væk.

- Bror, jeg vil savne dig så meget. Jeg er mundlam. Himlen har fået en ny engel. Hvil i fred, skriver han.

Paul Walker omkom i en bilulykke i Los Angeles, og det var hans gode ven og forretningspartner, Roger Rodas, der sad bag rattet.

Chokket er stort blandt Walkers mange venner og kolleger i Hollywood.

- Jeg har lige hørt, hvad der er sket med Paul Walker. Det er en meget sørgelig bilulykke. Mine tanker går til hans venner og familie, skriver skuespillerstjernen Liam Neeson på Twitter.

Også skuespillerinden Cameron Diaz er knust.

- Hvil i fred, Paul Walker. Hjerteknusende. Mine tanker går til hans kære for det tab, de har lidt. Hans lys vil altid skinne gennem dem, han elskede, skriver hun.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip