Stjernespiller i NFL anklages for vold mod ekskæresten

Skrevet af admin

06/02/2016

Dagens topnyheder

Cleveland Browns' quarterback Johnny Manziel er igen centrum for en sag, der handler om alt andet end amerikansk fodbold.

Dallas' politi meddelte sent fredag, at Johnny Manziel er blevet anmeldt i en sag om vold mod en kvinde. Kvinden er Johnny Manziels ekskæreste.

Amerikanske medier erfarer på stribe, at Manziel nu er en færdig mand i Cleveland Browns efter en sæson, hvor han blandt andet blev suspenderet af sin klub undervejs for druk.

- I dag har Dallas Police Department modtaget en anklage om vold og overfald. Episoden fandt sted i Dallas den 30. januar.

- Nu vil vi undersøge omstændighederne omkring episoden, hvor Johnathan Manziel er den mistænkte. Der er mange følelser involveret omkring en sag som denne, så vi anser det ikke for unaturligt, at sagen først er blevet anmeldt nu, skriver politiet i en pressemeddelelse.

I politiets rapport står der, at Manziels ekskæreste har givet forklaring om, at quarterbacken slog hende, efter de havde mødtes på et hotel i Dallas og endnu en gang, da de kørte fra stedet i en bil.

23-årige Johnny Manziel blev betragtet som et sjældent stjernefrø, da han blev draftet i første runde i 2014.

Gennem sine år i college satte Manziel de fleste af sine kritikere til vægs, da han for superholdet Texas A&M University vandt stor anerkendelse.

Manziel har dog fået det meste af sin NFL-karriere ødelagt af skandaler.

Da han tidligere på sæsonen efter et par gode kampe endelig så ud til at have fundet vejen til succes for Cleveland Browns, blev han taget i at drikke sig fuld og feste, selv om han tidligere har været indlagt for misbrug.

/ritzau/Reuters