Støjberg: Alternativet slår armene ud i naivitet

Det vækker mildt sagt hovedrysten på Christiansborg, at Alternativet har valgt at opstille en tidligere talsmand for den omstridte Grimhøjmoske til Folketinget.

Nu melder udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) sig i koret af kritiske røster.

- Det er tankevækkende at i en tid, hvor vi andre bekæmper alt det skidt, der kommer fra Grimhøjmoskeen, så slår Alternativet armene ud i deres naivitet, siger hun til TV2.

Den tidligere talsmand, Mohammad Sabah Ahmad, var kun talsmand for Grimhøjmoskéen i tre dage tilbage i april 2014. Så stoppede han ifølge Tv2.dk samarbejdet, da han ikke mente, at imamerne i moskeen var ærlige over for ham.

Mohammad Sabah Ahmad har senest været i medierne, da han efter TV2's meget omtalte dokumentarserie "Moskeerne bag sløret" udtalte, at klippene, hvor TV2 filmer med skjult kamera, ikke viste et retvisende billede af, hvad der skete i moskeerne.

At dømme ud fra et debatindlæg, han selv har skrevet på politiken.dk, har Mohammad Sabah Ahmad dog adskillige andre spektakulære sager i bagagen.

Blandt andet er han dømt for at have indtelefoneret en bombetrussel til Aarhus Universitet, ifølge egen forklaring for at undgå en eksamen.

- Guderne skal vide, at jeg har begået fejl i min fortid. Det er kun menneskeligt, om end det ikke er alle, der tør indrømme dem. Det gør jeg, skriver han i debatindlægget.

Her understreger Mohammad Sabah Ahmad, at han også har gjort ting, han er stolt af. Blandt andet har han efter eget udsagn har arrangeret en demonstration mod Islamisk Stat.

Inger Støjberg understreger, at hun ikke vil blande sig i, hvem Alternativet stiller op.

- Man må stille hvem op, man vil, men jeg kommer ikke til at stemme på ham, siger Inger Støjberg til TV2.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip