Støjberg til modarbejdende muslimer: Rejs hjem

»Til alle jer; find et andet sted at leve og bo. Ingen holder på jer eller tvinger jer til at blive. Vi har taget imod jer, og nu er det op til jer at udvise den fornødne respekt for vort samfund og de værdier, det bygger på,« skriver Inger Støjberg.

I kronikken, som har overskriften »Jeg maler gerne profeten på min husmur«, understreger Inger Støjberg, at Danmark er danskernes land.

»Helt grundlæggende må det være sådan, at når man kommer til et nyt land, må man tage kulturen til sig og indpasse sig bedst muligt de normer og værdier, der præger det samfund, man nu skal være en del af. Jeg forlanger ikke, at muslimer i Danmark skal tage alle vore traditioner samt gode som dårlige vaner til sig, men man skal udvise respekt for - og ønske om inddragelse i - vores måde at leve på,« skriver hun og uddyber:

»Danmark er danskernes land, og man er hjertelig velkommen til at blive dansker og tage del i arbejdet og fællesskabet«.

Inger Støjberg mener, det er nødvendigt at tage debatten:

»Jeg mener, at tiden er kommet til at tage et opgør med, hvem der vil Danmark og hvem der ikke vil Danmark,« skriver hun i kronikken.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip