Større muligheder sendte Viborg-sportschef til Randers

Skrevet af admin

30/12/2015

Dagens topnyheder

Ole Nielsen var egentlig ganske tilfreds med tilværelsen som sportschef i Viborg, oprykkerklubben der ligger nummer ti i Alka Superligaen i fodbold.

Men muligheden for at skifte til Randers FC var for god til, at den erfarne sportschef kunne sige nej, og derfor begynder han i klubben per 1. januar.

- Der er blevet lavet et godt stykke arbejde i Randers i de seneste fire-seks år, der er et godt fundament at bygge videre på, siger Ole Nielsen.

- Randers har etableret sig i subtoppen i de seneste år. Der er en spændende spillertrup og et spændende fundament, som jeg gerne vil ind og bygge videre på, siger han.

Randers FC, der i sidste sæson blev nummer fire, ligger aktuelt på sjettepladsen med 27 point for 18 kampe.

- Der er ikke mange point op til en fjerde- og femteplads. Det er absolut en mulighed, at man kan avancere yderligere en position eller to hen over foråret.

- Det har tiltalt mig rigtig meget, at jeg sammen med den øvrige stab, trænergruppen og klubben skal se, om vi kan skubbe toget yderligere i den rigtige retning.

Ole Nielsen skiftede i sommeren 2014 fra Sønderjyske til Viborg, som han i år var med til at føre op i Superligaen.

Han afleverer klubben med en afstand på 11 point ned til Hobro, der ligger til nedrykning.

- Der er taget nogle gode skridt i Viborg, og jeg havde nok også forventet, at jeg skulle være der i en længere periode.

- Det har selvfølgelig været en svær beslutning, men det har været den sportslige udfordring i Randers, hvor der er større muligheder også budgetmæssigt, der har tiltalt mig.

- Men jeg er glad for at kunne aflevere Viborg i en god forfatning, det har også været vigtigt for mig, siger Ole Nielsen.

/ritzau/