Største a-kasse for højtuddannede skabt

Selvom medlemstallene stiger og tilfredsheden er stor, så har to af landets a-kasser for højtuddannede valgt at fusionere.

Fra juli næste år bliver Akademikernes A-kasse (AAK) og Ingeniørernes A-kasse (IAK) til en stor a-kasse med 175.000 medlemmer.

- Begge a-kasser kan fremvise medlemsvækst, lave kontingenter og højtuddannede medlemmer, der føler sig godt hjulpet. Så fusionen er ikke af nød. Fusionen handler om at skabe en endnu mere slagkraftig enhed til fordel for medlemmerne, siger AAK's bestyrelsesformand, Hans Christian Kirketerp-Møller.

Formålet med fusionen er at kunne tilbyde medlemmerne en høj kvalitet til en lav pris, lyder det fra bestyrelsesformand Bolette Mohr Sillassen fra IAK.

- Der er tale om at udvise rettidig omhu. Ved at være én stor a-kasse tror vi på, at vi bedre kan fremtidssikre vores organisation til at være på forkant og imødekomme de krav, som vi bliver mødt med. Eksempelvis i form af ændret lovgivning og i forhold til de vilkår, der præger vores medlemmers arbejdsmarked, som også er under konstant forandring, pointerer IAK's bestyrelsesformand, Bolette Mohr Sillassen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip