Støtten til Trump er uændret ifølge ny måling

Republikanske vælgere bakker stadig op om mangemilliardæren Donald Trump, selv om han har været i strid modvind i de seneste dage på grund af kontroversielle udtalelser under en debat i sidste uge.

I en ny måling, der er foretaget af analyseinstituttet Ipsos for nyhedsbureauet Reuters, har Trump fortsat opbakning fra 24 procent af de republikanske vælgere, når de bliver spurgt, hvem de helst ser som Det Republikanske Partis præsidentkandidat ved valget i USA næste år.

Det er samme opbakning som han kunne mønstre inden torsdagens debat, hvor den rapkæftede milliardær sagde om ordstyrer og tv-vært Magyn Kelly, at "blod kom ud af hende alle steder".

Tidligere har Trump leveret bidske kommentarer om mexicanske indvandrere, som blev fordømt fra flere sider og fik nogle af hans forretningspartnere til at trække sig.

Trumps nærmeste rival i målingen, Jeb Bush, har opbakning fra 12 procent af vælgerne. Det er en tilbagegang på fem procentpoint for Bush i forhold til den seneste meningsmåling fra Ipsos forud for torsdagens debat.

Resten af de i alt 17 håbefulde republikanske kandidater har højst otte procents opbakning, viser Reuters' måling.

/ritzau/Reuters

Dagens Gossip