Støtten vælter ind til kræftsyg top-træner

Hilsner og opbakning strømmer mod Tito Vilanova, efter at han fredag aften forlod sit job som træner for FC Barcelona på grund af en kræftsygdom.

Og det er ikke blot folk i fodboldverdenen, der har den 44-årige træner i tankerne.

Mens han hvilede sig mellem 19. og 20. etape Tour de France, var Saxo-Tinkoff-stjernen Alberto Contador på Twitter med en hilsen til den nu forhenværende Barcelona-træner.

- Fra Touren sender jeg støtte og styrke til Tito Vilanova og alle dem, der kæmper mod den forbandede sygdom, skriver Alberto Contador.

Tito Vilanova blev første gang ramt af kræft i 2011.

Han blev sidste år opereret i halsen og vendte først tilbage til trænerbænken i løbet af foråret. Kræftsygdommen er vendt tilbage og er årsagen til, at den 44-årige træner ønsker at stoppe.

- Vær stærk, Tito. Vi er alle med dig i din kamp, skriver Barcelonas superstjerne Lionel Messi på Facebook.

Også holdkammeraten Andrés Iniesta er klar med sin støtte.

- Tito vil igen vinde den frygtelige kamp, der ligger foran ham. På vegne af spillerne og alle andre i klubben sender jeg ham al min støtte. Når alt kommer til alt, handler det om et menneske og ikke en træner, siger Andrés Iniesta til avisen AS.

Vilanovas nærmeste rival i sidste sæson, den daværende Real Madrid-træner José Mourinho, har også sendt en hilsen på Twitter.

Vilanova nåede kun én sæson i spidsen for den catalanske storklub.

/ritzau/

 

Dagens Gossip