Stoke sender karantæneramt Mourinho længere ud på sædet

07/11/2015

Chelsea var uden manager José Mourinho på bænken lørdag ude mod Stoke, da portugiseren var i karantæne efter at have ytret sig mindre pænt til en dommer.

Og måske skal de blå spillere vænne sig til at spille uden Mourinho, for med 0-1-nederlaget vil fyringsrisikoen omkring Mourinho givetvis stige.

Det så ellers ud til, at den vigtige Champions League-sejr over Dynamo Kiev i midtugen havde givet Chelsea-spillerne et løft, for de leverede en ganske god indsats før pausen.

Udeholdet var klart bedst og skabte en hel del chancer for at bringe sig i front, men den sidste skarphed manglede.

Eden Hazard rørte konstant på sig i offensiven, og Diego Costa var tæt på et par gange, men det gode spil forblev nytteløst i de første 45 minutter.

Når man ikke scorer på sine chancer, så kan det gå galt i den anden ende, og det var præcis, hvad der skete for det hårdt prøvede Chelsea-hold.

Små ti minutter efter pausen blev London-holdet spillet tynde i højre forsvarsside, og inde foran mål havnede bolden hos østrigeren Marko Arnautovic. Med en flot helflugter sendte han bolden ind til 1-0.

Midtvejs i halvlegen var Chelsea tæt på udligningen, da den tidligere Barcelona-spiller Pedro ramte stolpen med et flot, følt langskud.

Chelseas kollektive spil faldt mere og mere fra hinanden, som anden halvleg skred frem, men de individuelle kvaliteter gjorde stadig, at mestrene skabte muligheder.

Hazard fik en kæmpe mulighed, som gik tæt forbi, mens indskiftede Loic Remy afdriblede Jack Butland i Stoke-målet, men snublede, da han undveg Butland, og missede afslutningen.

Det var bare endnu en af de dage, hvor det ikke ville lykkes for de forsvarende mestre, og det blev ved en 1-0-sejr til Stoke.

José Mourinho er blevet fyret et par gange i medierne allerede i denne sæson, men indtil videre har han overlevet nedturen.

Chelsea er blot nummer 16 i Premier League med 11 point i 12 kampe.