Stolpen redder Liverpool i tysk nullert

19/02/2016

Liverpool fik et godkendt resultat med hjem, da den engelske fodboldklub torsdag aften var på besøg hos Augsburg i den første kamp i 16.-delsfinalerne i Europa League.

0-0 er et resultat, som begge hold formentlig vil være nogenlunde tilfredse med før returkampen om en uge i England.

Kampen var samtidig den første i hjemlandet for Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp, siden den tidligere Borussia Dortmund-træner tiltrådte i den engelske klub i oktober sidste år.

Han så en kamp uden mange store chancer, og derfor var 0-0-resultatet ikke helt misvisende.

Få minutter før tid var hjemmeholdets indskiftede Ji Dong-Won dog tæt på at blive matchvinder, da han sendte bolden på ydersiden af stolpen.

I Valencia er der måske positive tider på vej for klubben og dens pressede cheftræner, Gary Neville.

Englænderen, der sidste weekend omsider hentede sin første ligasejr efter mere end to måneder som cheftræner, så torsdag sit hold vinde en kæmpesejr på 6-0 hjemme over Rapid Wien.

Valencia skilte østrigerne ad i en vild første halvleg, hvor spanierne scorede fem gange inden for de første 35 minutter.

Santi Mina indledte målscoringen efter fire minutter, og herefter fulgte scoringer af Daniel Parejo, Santi Mina igen, Alvaro Negredo og André Gomes.

Kort før slutfløjtet scorede Valencias Rodrigo til slutresultatet, og returkampen i Wien ligner en formalitet.