Stolt Hvidt: Kommer bag på mig, hvad vi har nået

På trods af nederlag på hjemmebanen i Brøndby Hallen tog KIF Kolding Københavns rutinerede målmand situationen med ophøjet ro.

- De er fortjente mestre. De har spillet bedre end os i de to kampe her. Men når jeg ser over hele sæsonen, er jeg alligevel utroligt stolt over det, vi startede i august og afsluttede i dag. Selvfølgelig ville vi gerne være sluttet bedre, men sådan er sport nogle gange. De andre trænere og spillere vil desværre også gerne vinde, sagde Kasper Hvidt til TV2.

På spørgsmålet om, hvorfor det ikke var hans hold, der stod som vinder, sagde den tidligere landsholdskeeper:

- En sæson tager ti måneder. Vi er suverænt det hold, der har fået flest point. Det, vi skal tænke på, er, at vi har en forstærket trup frem mod næste sæson. Aalborg, som lige nu er nummer ét, har en decimeret trup, hvor de mister tre af deres profiler. Vi har lavet et fundament på ni måneder for at skabe en rigtig stærk topklub, og det var det, vi gik ind på, da vi startede projektet, fastslog Kasper Hvidt, der ikke lagde skjul på, at han mener, at KIF er kommet længere samlet set, end han havde regnet med.

-  Vi gik ind på at skabe et troværdigt projekt sportsligt og økonomisk. På den økonomiske front har vi ændret et underskud på 17 mio. kr til et overskud på syv. Og sportsligt set står vi stærkt og er med i Champions League, og vi står i en finale i dag. At vi overhovedet har nået det på ni måneder er kommet bag på mig, sagde Kasper Hvidt på TV 2 efter finalenederlaget.

Dagens Gossip