Stolt Juventus-keeper holder hovedet højt efter exit

17/03/2016

Han har prøvet meget gennem sin lange karriere, Juventus-målmanden Gianluigi Buffon, men onsdag aften vil formentlig skrive sig ind som en af de mest skuffende og ærgerlige.

Den 38-årige keeper og holdkammeraterne var tæt på at udfolde sæsonens måske største overraskelse i Champions League ved at slå Bayern München ud, men tyskerne aflyste den italienske fest med en udligning i dommerens tillægstid.

En føring på 2-0 og sammenlagt 4-2 blev forvandlet til samlet 4-4, inden Bayern vandt med to scoringer i den forlængede spilletid.

- Fodboldresultater afhænger af målchancer. Bayern angreb meget i anden halvleg, og de udnyttede chancerne. Det er altid ærgerligt at lukke et mål ind i sidste minut, men jeg er stolt af mit hold, siger Buffon til Uefa.com.

Juventus nåede finalen i Champions League i sidste sæson, hvor holdet tabte til FC Barcelona.

I denne sæson fik holdet en helt skæv start i Serie A, men har sat sig selv i position til endnu en titel efter en lang serie af sejre.

Med præstationen onsdag aften mener Buffon, at holdet har vist, at det er blevet endnu bedre. I den første time var holdet klart bedst og burde have afgjort kampen med flere scoringer.

- Dette nederlag skal lade os forstå, at vi er bedre end i sidste sæson. Vi forlader turneringen med oprejst pande, siger målmanden.