Stolt Mkhitaryan får fire år i Manchester United

Den armenske fodboldstjerne Henrikh Mkhitaryan spiller i de kommende fire sæsoner for Manchester United i Premier League.

Klubskiftet, som Mkhitaryans hidtidige klub, Borussia Dortmund, allerede annoncerede i sidste uge, er onsdag blevet officielt, efter at offensivspilleren har sat sin autograf på en kontrakt gældende til 2020 med option på yderligere et år.

- Jeg er meget stolt over, at jeg nu skifter til Manchester United, det er en drøm, der går i opfyldelse at spille for en klub med sådan en imponerende historie, og jeg håber at blive en del af den i lang tid, siger Henrikh Mkhitaryan til klubbens hjemmeside.

Den 27-årige armenier fik sit gennembrud i ukrainske Shakhtar Donetsk, hvorfra han i 2013 blev solgt til Borussia Dortmund.

Her nåede han 90 ligakampe og leverede 23 mål og 36 måloplæg fra sin position på den offensive midtbane, inden José Mourinho hentede ham til Manchester.

- Han er en rigtig holdspiller med store tekniske kvaliteter, overblik og målnæse, lyder karakteristikken fra den portugisiske manager.

Handlen er Manchester Uniteds tredje i sommerens transfervindue. Tidligere har klubben skrevet kontrakt med den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic og den ivorianske stopper Eric Bailly.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip