Stolt Mørkøv håber på plads i historien

Den erfarne dansker med par nummer syv på ryggen, Michael Mørkøv, kunne endnu engang køre sejrsrunde med laurbærkransen om halsen efter tirsdagens finalejagt i den 51. udgave af det traditionsrige seksdagesløb.

I 2009 - 2011 var det sammen med makkeren Alex Rasmussen, men denne gang var det sammen med seksdagesdebutanten og sommerens OL-vinder, Lasse Norman Hansen, og den erfarne rytter er stolt af præstationen fra parret med nummer syv på ryggen.

- Meget af det, man kører cykelløb for, er også at skrive sig ind i historiebøgerne. Jeg var stolt for nogle år siden, da Alex Rasmussen og jeg var de eneste, der havde vundet tre år i træk, og jeg stolt igen i år, siger han.

Men Mørkøv har ikke fået nok af sejrens sødme, og han regner med at være tilbage igen til næste års løb i Ballerum Super Arena.

- Jeg regner helt sikkert med at komme tilbage næste år. Jeg nyder at køre her i Ballerup. For mig er det et af årets højdepunkter, og jeg vil rigtig gerne komme tilbage og køre her de næste mange år, siger han.

- Det er klart, at med min unge alder håber jeg på at kunne vinde nogle flere gange her endnu, siger Michael Mørkøv.

Han håber på endnu en tur i par nummer syv, selvom der er hård konkurrence om at køre i den dannebrogsfarvede trikot.

- Nu er vi jo tre mand, der bejler til par nummer syv. Det er arrangøren Michael Sandstød, der må sammensætte, hvem han ønsker i par nummer syv. Men det er da klart, at Lasse er trådt ind på den store scene her og vist, at han bejler til pladsen, siger han.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip