Stoppet i trafikken: Prinsesse Madeleine får bøde få dage før bryllup

Det kan godt være hun har forrygende travlt op til sit bryllup på lørdag, men lovens lange arm i Sverige lader ikke Prinsesse Madeleine slippe af den grund. Derfor kan den kommende brud nu se frem til en bøde på 1000 svenske kroner, efter hun tirsdag blev stoppet af betjente i Stockholm.

Prinsessen blev snuppet i af forsøge at snige sig uden om den tætte trafik ved at trække ud i en busbane, hvor der var fri passage. Uheldigvis for den 30-årige prinsesse foretog politiet kontrol på netop den strækning, og hendes Volvo XC 60 blev vinket ind til siden.

Bliv venner med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg kan bekræfte at vi stoppede prinsessen i trafikkontrollen, som havde fokus på banen til den kollektive trafik, siger Lars Lindholm, som er chef for tunnelbaneenheden, der stod bag kontrollen til Aftonbladet.

I første omgang forsøgte Kong Carl Gustav og Dronning Silvias yngste barn at snakke sig ud af bøden ved at hævde, at hun havde kongelig immunitet. Men da betjente dobbelttjekkede viste det sig ikke at være tilfældet i færdselssager. Her her kun statsoverhovedet - det vil sige kongen - immunitet.

- Det betyder, at vi udskriver en bøde på 1000 kroner, siger Lars Lindholm.

Prinsessen var på vej i retningen mod kongeslottet i Stockholm, da hun blev stoppet. På lørdag bliver Madeleine gift med sin kæreste gennem flere år Chris O'Neill, så må vi håbe at der også er lidt kontanter blandt bryllupsgaverne. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip